NEKE SU PROSTO LUDE: Stvari koje rade poznate dame da bi smršale

adrijana lima
Facebook/Adriana Lima

Poznate i slavne ličnosti imaju pristup vrhunskim lekarima, nutricionistima, kuvarima i trenerima koji im pomažu da izgube na težini i ostanu u odličnom stanju.

 

Da budemo iskreni, iako nam poznate ličnosti stalno predlažu svoje dijete i uče nas o tome kako skinuti taj višak kilograma, njihovi trikovi i saveti su ponekad opasni i pomalo glupi.

Predstavljamo vam najopasnije i najčudnije trikove koje poznate ličnosti koriste da ostanu vitke:

1. Adriana Lima

Svetski poznati supermodel je objasnila da ona devet dana pre Victoria’s Secret revije preskače čvrstu hranu i hrani se samo proteinskim šejkovima koji su bogati vitaminima, jede jaja u prahu i dodatke. Ona vežba dva puta dnevno i 12 sati pre revije, ona ne pije ništa, čak ni vodu.

2. Bijonse

Tokom priprema za njenu glavnu ulogu u “Dreamgirls”, Bijonse je morala da izgubi 20 kilograma za 14 dana. Ona je samo pila mešavinu napravljenu od limuna, javorovog sirupa i aleve paprike.

MRAČNA STRANA MANEKENSTVA: Kendal Džener otkrila tužne detalje

3. Snuki

Kada je najpoznatija Jersey Shore devojka Snuki htela da izgubi kilograme, ona je jela samo kolačiće za suzbijanje apetita napravljene od mleka, proteina i junećeg mesa, plus je imala i jednu normalnu večeru.

4. En Hatavej

Dok je snimala film “Les Miserables”, poznata glumica je jela samo ovsene paste tokom 2 nedelje, tako da može da izgleda kao da je na samrti. “Gledajući unazad na ceo doživljaj, sada mislim da je to bilo definitivno malo ludo,” rekla je En za njenu ludu ishranu.

5. Lejdi Gaga

Evo šta je Lajdi Gaga rekla 2011. godine – “Ja sam na pijanoj dijeti, volim da pijem Viski i dok radim. Ali dogovor je, ja moram da radim svaki dan, a ja radim mamurna, iako sam mamurna. “

6. Megan Foks

Megan Foks navodno pije sirće za čišćenje. Na žalost, stručnjaci tvrde da jabukovo sirće ne pomaže kada je u pitanju gubljenje kilograma.