NEKI NE PRIZNAJU, NEKI PLAČU: Evo kako svaki horoskopski znak pokazuje da mu NEDOSTAJETE

Svaki znak na sebi svojstven način pokazuje da mu partnerka nedostaje.

Ljubav
Pixabay.com

Ovan

Ovan je po prirodi izuzetno konkurentan, pa se zna da se oseća nesigurno ako pomisli da bi neko mogao da mu otme partnerku. On će ljubomorom pokazivati da mu nedostajete.

Ako vidi svoju partnerku da razgovara sa nekim muškarcem, neće se nimalo dvoumiti da pokaže da nije srećan zbog toga. Ovan ženu želi samo za sebe, a iako zna da bude previše ponosan da prizna da mu nedostajete, nije previše ponosan da pokaže da je ljubomoran.

Bik

Iako je Bik vrlo predan svojim vezama, često je previše tvrdoglav u priznanju da mu partnerka nedostaje i to zna da bude razlog zašto je toliko teško “pročitati” muškarca Bika.

On mrzi da se oseća nesigurno, pa će često uraditi sve što je u njegovoj moći da ukloni taj osećaj, ali to opet ne znači kako će u potpunosti da uspe u tome. Najbolji način da saznate koliko mu nedostajete je to koliko se trudi da bude prisutan u vašem životu. Ako mu nedostajete, ostaće u vašoj blizini.

Blizanci

Muškarce ovog znaka je izuzetno teško “čitati” jer su njihova osećanja vrlo nedosledna. Jednog dana može iskreno da da vam govori da mu nedostajete, a drugi dan da ignoriše sve vaše poruke i pozive.

Blizanci su iskreni u oba slučaja, ali problem je što su prevrtljivi i neodlučni. Ne mogu da shvate koji osećaj im je intenzivniji. Zapravo, sami sa sobom se bore dok partnerka ispašta u svemu tome jer ne zna na čemu je.

Da biste tačno znali što muškarac Blizanac misli, treba da mu date vreme potrebno da shvati da mu nedostajete. Jer kad dođe do ovog zaključka, odmah će vam to priznati.

Rak

Rak je vrlo emotivan, pa ukoliko mu nedostajete, biće mu teško da to ne pokaže. Prava istina je ta da je više privržen vašoj vezi nego je toga možda svestan.

Muškarac Rak često teško rečima izražava da mu partnerka nedostaje, ali to će pokazati svojim postupcima.

Zapitajte se: “Odgovara li odmah na moje poruke? Nudi li mi pomoć u jednostavnim zadacima? Koristi li svaku priliku da me vidi?”. Ako je tako, sigurno mu nedostajete.

Lav

To je obično muškarac kojem je pažnja partnerke potrebna u svakom trenutku.

Lav pokazuje da mu nedostajete nagoveštavajući želju za vašom pažnjom i to verovatno neće da uradi previše suptilno.

Ako vas pita zašto ceo dan niste odgovorili na njegove poruke ili zašto mu niste uzvratili telefonski poziv, to je znak da mu nedostajete. Zapravo, verovatno celi dan razbija glavu pitajući se da li i on vama nedostaje.

Devica

Iako je muškarcu Devici prijatno u vašem društvu, on zna da se ponekad bude malo stidi. Pokazivanje toga koliko mu nedostajete za njega zna da bude teško – razmišlja o tome, ali kao da ima neku kočnicu u sebi kada te emocije treba da pokaže ili izgovori: “Nedostaješ mi”.

Ako želite da znate da li nedostajete muškarcu Devici, prvo morate da preuzmete inicijativu i priznate mu to vi sami. Možda neće imati dovoljno samopouzdanja da potom i on sam to izgovori, ali definitivno će to uraditi.

Vaga

Vaga je vrlo društven tip muškarca koji ne može da podnese da bude sam, pa mu verovatno nedostajete čak i više nego što on nedostaje vama.

Sjajna stvar kod muškarca Vage je što ceni iskrenost, istinu i poštenje. Znači, ako mu nedostajete, budite bez brige da će vam to reći i pokazati bez imalo oklevanja.

On nije tip koji ulepšava istinu i važna mu je iskrenost i otvorenost u osećanjima. Ukoliko vam muškarac Vaga nedostaje, trebalo bi da budete iskreni i kažete mu. Ceniće to više nego što mislite.

Škorpija

Jedna od najistaknutijih osobina muškarca Škorpije je njegova strast. Strastveni potezi su za njega najbolji način da izrazi svoje osećaje.

Ipak, on je vrlo tajnovita osoba, pa ako mu nedostajete verovatno to neće priznati, ali svoju strast neće moći da sakrije pa ćete moći to sami da zaključite po njegovom ponašanju.

Takođe, ako i dalje želi da uradi sve i svašta za vas, budite sigurni da mu nedostajete.

Jarac

Jarac ozbiljno pristupa apsolutno svemu u životu i ima snažnu samokontrolu pa mu nije teško da zadrži za sebe ono što oseća.

Pošto je vrlo tvrdoglav, muškarac Jarac verovatno čeka da partnerka prva otkrije svoja osećanja.

Iako to nije lako, u ovom slučaju žena treba da bude ta koja će prva pokazati emocije i reći Jarcu da joj nedostaje.

Ukoliko vam je to ipak malo previše, možda je tvrdoglav, ali je i iskren.

Strelac

Ovom tipu muškarca treba malo više vremena da shvati da li je veza ozbiljna ili nije. Njemu je potreban prostor kako bi shvatio kako se oseća i šta oseća prema partnerki.

Možda će mu trebati malo vremena, ali kad Strelcu počnete da nedostajete, biće iskren i reći će vam, samo budite strpljivi.

Vodolija

Muškarac Vodolija je sklon bežanju od bilo kakvog emocionalnog izražavanja, pa vrlo teško priznaje koliko mu nedostajete.

Najbolji način za otkrivanje da li nedostajate muškarcu Vodoliji je obraćanje pažnje na način na koji govori o vama.

Ako vas spominje u svojim budućim planovima, govori o vašoj prošloj i sadašnjoj vezi ili se zanima za vaš život, definitivno mu nedostajete i želi da provede sa vama što je više vremena moguće. Iako mu je teško da govori o svojim osećanjima, nije mu teško da ih gaji u sebi.

Ribe

Ribe su jedan od najemotivnijih i najromantičnijih znakova zodijaka. Kod muškarca rođenog u ovom znaku nema skrivanja emocija, vaganja i sličnog. Kada se zaljube i zavole ženu, uradiće baš sve za nju.

Zato, ne brinite! Muškarac Riba će vam pokazivati da mu nedostajete kad god ima priliku za to, i ponavljati to ako treba svaki dan, prenosi Your Tango.loading...