NEKO UPISAO ARHITEKTURU, NEKO ZAVRŠIO EKONOMIJU: Nećete verovati koji takmičari “ZADRUGE” imaju DIPLOME!

Zadruga
Facebook.com/zadruga.official

Iako u rijalitiju propagiraju nekulturu, neki takmičari "Zadruge" imaju i završene fakultete.

 

U “Zadruzi” imamo najrazličitije stepene, od neobrazovanih do ljudi sa fakultetom. Neki će vas možda iznenaditi.

Slobodan Radanović je po završetku srednje škole, upisao arihtektonski fakultet u Novom Sadu, ali je ubrzo shvatio da je muzika njegov pravi poziv.

Ana Korać je rođena 4. juna 1994. godine, završila je umetničku srednju školu, a trenutno studira žurnalistiku i grafički dizajn. 

Mina Vrbaški je učenica srednje dizajnerske škole.

Luna Đogani je upisala studije Menadžmenta u turizmu. Iako su, zbog toga što je odrasla u muzičkoj porodici, svi očekivali da će se baviti pevanjem, Luna je odlučila da sama izgradi svoj put – nedavno je pokrenula modni blog, koji je sve uspešniji i izuzetno popularan među tinejdžerkama.

Sara Reljić je završila srednju muzičku školu, a trenutno studira na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Voli da komponuje muziku, trenutno balansira između studiranja i pevanja.

Senada Nurkić – Maca Diskrecija je završila turističko-ugostiteljsku školu, a onada je shvatila da želi da se bavi javnim poslom.

Anđelo Ranković je po zanimanju diplomirani ekonomista.

Milica Milisavljević Dugalić je diplomirani novinar. Međutim, njen život je potpuno u znaku tradicionalne muzike sa Kosova i Metohije.

Jelena Golubović je srpska rediteljka i glumica, a završila je Akademiju dramskih umetnosti.