Nektar Agu iz Argentine ove subote u klubu KPTM

Nektar Agu
Promo

Ove subote 5. avgusta, specijalni gost jutarnje žurke u četiri u bašti kluba KPTM biće Nektar Agu, DJ iz Argentine, dok će domaću podršku pružiti Depra i Pesto Kinti.

 

Muzičku karijeru započeo je 2008. godine inspirisan underground scenom zemalja poput Rumunije, Rusije i Nemačke koje su imale snažan uticaj na njegov dalji muzički razvoj i karakterističan stil produkcije.

Njegov zvuk se može okarakterisati kao techno obojen minimalističkim IDM teksturama, ispunjen organskim atmosferama i raznolikošću usklađenom tako da pokreće podijum. Objavljivanjem prvog EP-a “Bad Habbits”, u saradnji sa Yaroslav Lenzyak-om na izdanju “2019” (oba objavljena na renomiranoj berlinkoj etiketi SLEEP IS COMMERCIAL), Nektar dobija podršku mnogih umetnika širom sveta, među kojima su i velika imena kao što su: Ricardo Villalobos, Barem, Franco Cinelli, Mihai Popoviciu, Vid aka. Egal3, Bella Sarris, Arapu, Barac, S.A.M., Pheek i mnogi drugi koji su obogatili setove njihovim trakama.

Na taj način je stekao mogućnost da nastupa sa lokalnim i stranim imenima kao što su: Dennis Ferrer, Barac, Lowris, Ferro, Xandru, Laylla Dane, Seph, Alan Castro, Manuel Sahagun, Lucas Ferro, Luis Nieva, Andres Zacco i ostali.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu OVDE.