Uvek sam nervozna kada radim ovako nešto, ali osećam da u vreme kada su osude na račun tela snažne, želim da učinim sve što mogu da normalizujeam sliku o stvarnom telu i promovišem zdravo samopouzdanje, napisala je na svom Instagram profilu ova mama troje dece

Hilarija Boldvin rodila je sinčića Leonarda pre nekoliko dana. Sa svojim obožavaocima na Instagramu već je podelila njegovu fotografiju, ali i svoju figuru nakon porođaja.

“Snimila sam ovo juče, kada je Leonardo bio star oko 24 sata. Isto sam uradila i nakon rođenja Rafaela. Uvek sam nervozna kada radim ovako nešto, ali osećam da u vreme kada su osude na račun tela snažne, želim da učinim sve što mogu da normalizujeam sliku o stvarnom telu i promovišem zdravo samopouzdanje”, napisala je supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina na svom Instagram profilu neposredno nakon rođenja svog trećeg deteta.

I took this yesterday when Leonardo was about 24 hours old. I did the same thing right after Rafael was born. It always makes me a bit nervous to do something like this, but I feel that in the age of such strong body shaming, I want to do all that I can to normalize a real body and promote healthy self esteem. Many of you know that I love to show the process of life's experiences on the body and I am a firm believer in how a good diet and the right balance of exercise make us happy, healthy, and strong. So from here on, I want to dedicate the majority of my #366daysoflivingclearly #hilarialcm daily posts to getting back in shape and I invite you to do it with me ❤️??. Common questions last time were: Did I have a c section?: No, I pushed him out Where are all the pads for bleeding?: I took them out briefly to snap this pic as there is a limit to how much you need to see ?. Where am I?: in the hospital room bathroom #glamour Oh, and no filter. Just brightened it up a bit.

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Ova 32-godišnja instruktorka joge je objavila post uz svoju fotografiju u donjem vešu koji je razotkrio stomak nakon porođaja.

“Mnogi od vas znaju da volim da pokazujem proces životnih iskustava tela, i da čvrsto zagovaram činjenicu da nas zdrava ishrana i umerena vežba čine srećnijima, zdravijima i snažnijima. Od sada na dalje želim da posvetim većinu svojih svakodnevnih postova procesu vraćanja u formu, i pozivam vas da mi se pridružite”, dodala je supruga slavnog američkog glumca.

Yes...we leave the house like this...we are quite the wacky bunch! Aka unique ?? #366DaysOfLivingClearly #HilariaLCM

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Fotografiju u donjem vešu snimila je u bolničkom kupatilu. Hilarija je otkrila da je porođaj bio prirodan, a podelila je i jedan intimni detalj.

“Gde su ulošci za krvarenje? Izvadila sam ih nabrzaka pre snimanja ove fotografije jer ipak postoji granica onoga što treba da vidite. Oh, i nisam upotrebila filter, samo sam malo posvetlila fotografiju”, veselo je dodala Hilarija.

Hilarija je majka troje dece, a osim Leonarda ima i trogodišnju ćerkicu Karmen i jednogodišnjeg sinčića Rafaela.loading...