Glavno pitanje ovih dana na društvenim mrežama jeste da li će se Zoran Kesić i emisija '24 minuta sa Zoranom Kesićem' vratiti sa zimskog odmora. Razna su nagađanja, a autor i voditelj ove emisije za Dnevno.rs otkriva šta je prava istina.

Poslednja epizoda u sezoni 2014. emitovana je 11. januara 2015. Na kraju emisije Kesić je poručio „vidimo se… valjda”, a ova izjava bila je dovoljna da se ponovo pokrenu priče o „ukidanju emisije”.

 

Kako bismo proverili da li su stvarno na zimskom raspustu ili su priče koje kruže možda istinite, pozvali smo voditelja satirične emisije.

– Zar se svake godine pokreće ista priča? Isto što sam rekao prošle godine kada je bila poslednja epizoda u sezoni, kažem i ove – kaže za Dnevno.rs Zoran Kesić.

Za one koji sumnjanu u povratak emisije na male ekrane, Kesić ima savet.

– Koga ne mrzi, može da nađe na našem kanalu na Jutjubu kako su išle emisije i kada je zadnja, novogodišnja, emitovana 2013., i koja je bila sledeća emisija, 1. marta 2014. i onda da nađe šta se pisalo i pričalo u međuvremenu, da li ćemo proći ovako ili onako – jasan je voditelj.
Kesić je siguran da će se ista priča voditi i sledeće godine, i one tamo, sve dok bude bilo emisije „24 minuta”.
– Čim odemo na raspust, počinju priče „da nije ovo, da nije ono”. Mi smo se već navikli i ne obraćamo pažnju na to – kaže Kesić.
Na pitanje „da li možemo da očekujemo emisiju na televiziji od 1. marta”, Kesić odgovara „naravno, isto kao i prošle godine”.

Kako kaže, on i ekipa emisije sredinom februara počeće da razmišljaju o poslu.
Oni koji redovno prate satiričnu emisiju, zabrinuti su kako će ekipa „24 minuta” postići sve u novoj sezoni, jer iako su na pauzi tek desetak dana, propustili su „razne ispade političara”.

– Iskreno, ne razmišljam još o tome, tek smo otišli na raspust. Trudim se da što manje razmišljam o politici, da malo odmorim mozak i posvetim se porodici – kaže Kesić.
On ističe da ne prati šta se piše po društvenim mrežama, jer sada je okružen porodicom i razmišlja o bitnijim stvarima.

– Odmor je svakome neophodan, tako i nama. Sada razmišljamo kako da pravilno iskoristimo ovo slobodno vreme, možda da odemo na skijanje, ako nam dozvole mogućnosti. Okrećemo se nekim zabavnijim temama, a Bože zdravlje, kad se približi mart, ući ćemo opet u fazon politike. Potpuno sam isključio glavne junake naše emisije – zaključuje Kesić.

Nama ne ostaje ništa drugo nego da čekamo početak marta, kada je Zoran Kesić najavio povratak na male ekrane.loading...