“NEMAM SNAGE DA JE GLEDAM U BOLNICI”: Majka Dee Đurđević govorila o zdravstvenom stanju ćerke

Voditeljka Dea Đurđević prošle nedelje sa odeljenja intenzivne nege na VMA prebačena je u Klinički centar Srbije, a njen oporavak teče u dobrom smeru.

instagram.com/deadjurdjevic

Ovo je potvrdila i Deina majka Nena, koja svakodnevno posećuje svoju naslednicu i velika joj je podrška tokom perioda oporavka.

 – Hvala bogu, Dei je znatno bolje, oporavak teče kako treba, sada mogu svaki dan da je viđam i presrećna sam zbog toga. Samo to što je prebačena sa intenzivne nege mnogo znači. Odlično je i šali se kao pre. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage da je gledam u bolnici, mnogo mi je krivo, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti u redu. Ponosna sam na nju, jača je od mene. Mladen je stalno uz nju i to joj puno znači – rekla je Nena za Srpski telegraf.

– Jedino što ja mogu da kažem jeste da su lekari sa VMA odlično odradili posao i ceo tim sa profesorom Markom Bumbaširevićem na čelu. Sada nastavljaju sa svojim radom u Kliničkom centru. Mogu da kažem da im dugujem veliku zahvalnost! Što se podrške tiče, o tome ne treba ni pričati, ja sam uz nju u svakoj situaciji – dodao je Dein verenik Mladen Mijatović.