“NEMANJIĆI” ove nedelje idu U SUBOTU, a evo o čemu će se raditi u ČETVRTOJ EPIZODI i ko će se KONAČNO POJAVITI

Nemanjići
Printscreen

Samo ove sedmice, četvrta epizoda serije “Nemanjići – rađanje kraljevine”, pod nazivom “Otac zove”, biće emitovana u subotu, a ne u nedelju.

 

Rts objavio je o čemu će se raditi u 4. epizodi popularne serije “Nemanjići – rađanje kraljevine” koja će ove nedelje biti emitovana vanradeno, u subotu, umesto u nedelju. Epizoda se zove “Otac zove”, a gledaoci će konačno videti Evdokiju, vizantijsku princezu kojom se ženi princ Stefan.

GREŠKA U NOVOJ EPIZODI “NEMANJIĆA” koja će vas nasmejati: I govor i radnja na stranu, ali ZAR I OVO?! (FOTO)

Nemanja je u velikoj žalosti zbog Rastkovog zamonašenja. Međutim, ne može dugo da tuguje. Na teritoriju Srbije ušla je vojska ugarskog kralja, Bele Trećeg. Stefan traži zaštitu od Vizantije, od svog budućeg tasta, Aleksija. Dobija pomoć od vizantijskog dvora.

Nemanjići – rađanje kraljevine

Stefan dočeka princezu Evdokiju. Ona je lepa i ima svega četrnaest godina. Stefan i Evdokija se venčaju u crkvi.

BURA OKO “NEMANJIĆA” SE NE STIŠAVA! Za DNEVNO.RS govori ANDREJ PIPOVIĆ, mladi RASTKO iz serije

 

Na Svetoj gori, Sava se iscrpljuje u molitvama i odbija da uzima hranu. Iguman mu kaže da je to loš način služenja veri, pa Sava počne da jede.

Evdokiji su došli prijatelji iz Carigrada. Sa njima se zabavlja na izletu, što se ne dopada Stefanu, koji smatra da vladareva žena ne bi trebalo da bude toliko neozbiljna.