NEMAŠ HRABROSTI DA MU PRIĐEŠ? Evo kako da savladaš tremu i smisliš način da osvojiš svakog muškarca

pixabay.com

Jedna od najtežih stvari u upoznavanju muškarca je onaj prvi korak –  kako mu prići. Jedna je stvar primetiti zgodnog momka, a sasvim je druga doći do njega, predstaviti se i započeti konverzaciju.

A ako ste od onih koji nemaju ideju kako, a imaju tremu, evo nekoliko saveta samo ža nežniji pol:

Dajte mu kompliment

Kao i žene, tako i muškarci vole čuti dobar kompliment. Sviđa li vam se njegov jedinstveni stil oblačenja? Recite mu to. I to je način da započnete konverzaciju.

Pitajte ga za pomoć

Ne kažemo da morate biti dama u nevolji, ali u zavisnosti od toga gde se nalazite zamolite ga da vam skoči u pomoć. Ako ste u prodavnici neka vam dohvati nešto s police, ako ste u fitness centru neka vam pokaže kako se pravilno koristi sprava ili bilo šta slično.

Pitajte ga za njegovo mišljenje

Ljudi obično vole kad ih neko pita za mišljenje, tada osećaju da mogu nešto nekom drugom ponuditi ili im pomoći. Manje je bitno što ga pitate, recimo: koja je kafa najbolja, koja je vrsta motornog ulja najbolja za vaš auto…

pixabay.com

Nasmešite se i pozdravite ga

Najjednostavniji način da probijete led je iskren osmeh. Jednom kad uspostavite kontakt očima, iskreno se nasmešite i pozdravite ga. Tada ovisno o tome gde se nalazite, započnite razgovor uz pomoć prethodnih saveta.

Ponudite svoje mišljenje

Nakon što ga upitate za njegovo mišljenje, recite i vi njemu svoje. Pokažite mu da i vi imate nešto za ponuditi u toj konverzaciji.

Pozovite ga na ples ili mu platite piće

Naravno, ovo se odnosi na situaciju u nekom klubu. Budite hrabri! Vidite slatkog momka kako sam stoji za šankom? Duboko udahnite, uspravite se, nasmešite se  i priđite mu. Velike su šanse da će znati ceniti vaše samopouzdanje i da će dobro reagovati.