NEMATE IDEJU ZA POKLON? Četiri originalna iznenadjenja, idealna za DAN ZALJUBLJENIH

I za one koji nisu baš ludi za njim, mnogim parovima 14. februar ipak nije samo običan datum u kalendaru - ako ništa drugo, zbog toga što ne bi trebalo da zaborave na poklone za voljenu osobu

Zaljubljeni par
Foter / Simon Daniel Photography / photo on flickr

Zaboravite na predvidivo cveće i bombonjere, iskoristite ove kreativne ideje da pokažete da vam je stalo do partnera ali i kvaliteta njegovog života!

Sportski rekviziti

Lopta za pilates, tegovi, uže za preskakanje ili pre svega ulaznica u fitnes klub mogu biti idealan poklon za vašu bolju polovinu. Tako ćete joj simbolično poručiti da je podržavate na putu zdravog života, a ukoliko ste oboje timski igrači, reketi za stoni tenis ili badminton mogu biti pun pogodak! Em što ćete biti fizički aktivni, em ćete provesti super kvalitetno vreme sa svojim partnerom.

IQOS

Prestanak pušenja jedan je od važnijih koraka na putu ka usvajanju zdravijih životnih navika. Međutim, ako se vaš partner ne odriče ove loše navike, idealan poklon za Dan zaljubljenih može biti IQOS. Ovaj uređaj zagreva, ne sagoreva duvan i u poređenju sa klasičnom cigaretom, sadrži čak 95 odsto manje štetnih materija.

Kućni ljubimac

Brojna istraživanja upravo dokazuju da kućni ljubimci imaju višestruke pozitivne efekte na naše zdravlje – utiču na nivo stresa, smanjuju krvni pritisak, štite od moždanog udara i srčanih oboljenja, a poznata je i terapija kućnim ljubimcima koja je efikasna u borbi protiv anksioznosti i depresije. Osim toga, ukoliko je kućni ljubimac pas, on zahteva i negu koja podrazumeva duge šetnje i boravak u prirodi, što je dodatna dobrobit zbog rekreacije i vremena na svežem vazduhu.

Kurs plesa

Ako je vaš partner avanturističkog duha, kurs plesa može biti jedan od originalnijih poklona koji je ikada dobio. Ples predstavlja idealnu rekreaciju, jer utiče na zdravlje i vitalnost, poboljšava kognitivne sposobnosti, podiže životnu energiju i samopouzdanje, a zbog kombinacije muzike i pokreta ima i terapijski učinak, pa će se, pored toga što će angažovati celo telo, super i zabaviti.