Google Earth izbacio je na tržište novi virtuelni alat Voyager koji omogućava istraživanje bilo koje svetske destinacije s neverovatnim detaljima.

 

Voyager je novi poboljšani Google Earth alat koji pomaže korisnicima snalaženje po virtuelnim prostranstvima. U njegovom sklopu nalaze se tematske ture i kartice znanja koje pružaju zanimljive činjenice o posebnim mestima širom sveta, a poboljšane 3D snimke čine putovanje preko svetskih atrakcija još nezaboravnijim iskustvom.

Googleovi urednici preporučuju nekoliko svojih omiljenih ruta. Land Art From Above omogućava korisnicima skok s jedne masivne skulpture na drugu – od Spiral Jettyja Roberta Smithsona u Utahu do divovske nage dame Northumberlandije na engleskom selu.

Na raspolaganju su brojne druge ture, od ronjenja po indonezijskom podmorju, preko istraživanja njujorških avenija do razgledavanja Grand Canyona. Alati se lako koriste, mogućnosti su brojne, a neke su rute specijalno dizajnirane za istraživanje s djecom.

Obožavatelje istorije oduševiće usluga Wonders of the Ancient and Modern Worlds uz pomoć koje je moguće pogledati ruševine na Pompejima, ili se uputiti na ekspediciju na južnom polu.

Amazing Urban Gardens otkriva neke od najljepših vrtova na svijetu. Putem ove usluge možete pogledati botaničke vrtove Curitibe ili pak zapanjujući Shinjuku Gyoen u Japanu.