NEMATE NOVCA? Tajna je u BOJI VAŠEG NOVČANIKA!

novčanik
Pixabay.com

Ukoliko želite da pokrenete pozitivnu energiju kako u svom životu, tako i na polju finansija, predlažemo da kupite novčanik u jednoj od 5 Feng šui boja, prenosi Lisa.rs.

 

Nije bitno da li vam se više dopada novčanik u zelenoj ili crnoj boji, već treba da obavite sledeću proveru.

Proverite element koji ste dobili rođenjem, onaj koji karakteriše vaš znak u kineskom horoskopu (na primer: 2015. godinom vlada znak drvene Koze i za sve rođene u ovoj godini glavni element je Drvo). U kineskim horoskopima ili tumačenjima sigurno ćete pronaći i element vaše godine.

Zatim pročitajte koji od ovih novčanika će vam doneti obilje i bogatstvo.

1. Crveni novčanik

Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja i omiljena po Feng šuiju jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše i negativne vibracije. Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije dejstvo imati na Vodu i Metal.

2. Tamno plavi novčanik

Plava je boja vodenog elementa po Feng šuiju i simbol obilja. Veoma dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primer: ukoliko je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor. Ukoliko je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.

3. Crni novčanik

Crna boja je takođe povezana sa Vodenim elementom, pa je odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta ili Vode po kineskom horoskopu.

4. Braon novčanik

Posle crne, braon je jedna od najpopularnijih boja za novčanik zahvaljujući divnim teksturama i modelima od kože. Braon je zemljani element, pa neće biti dobar izbor za osobe rođene u znaku Vatre ili Vode. Međutim, osobama koje su se rodile u znaku Zemlje ili Metala donosi bogatsvo.

5. Zeleni novčanik

Zelena boja je zemljani Feng šui element koji je odličan izbor ukoliko želite novi i sveži početak bez obzira na to kakava je prošlost bila. Odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta i Vatre.