NEOBIČAN RAZLOG: Princ Hari OTKRIO zbog čega želi samo još jedno dete sa Megan

Princ Hari veruje da će na ovaj način pomoći budućnosti planete!

Beta

Princ Hari (34) je otkrio kako on i Megan Markl (37) planiraju da imaju samo dvoje dece, prenosi Daily Mail.

On navodi da su su to odlučili iz plemenitog razloga, odnosno, kako bi pomogli u spasavanju planete na kojem živimo.

Raspravljajući sa slavnom naučnicom Džejn Godalom (85) o zastrašujućem uticaju klimatskih promena, uverio se kako on i Vojvotkinja od Saseksa planiraju da imaju još jedno dete uz sina Arčija koji je rođen u maju ove godine.

Kako kaže, nakon što je postao otac, počeo je da gleda svet drugim očima, te je to razlog zašto ne želi više od dvoje dece.

Kada ga je Gudal upozorila da ne bi trebalo da ih ima previše, princ Hari je ponovio “najviše dvoje”.

“Svakako je to uticalo na mene. Uvek sam osećao povezanost i ljubav prema prirodi, i sam sam se trudio da učinim nešto čime će svet postati bolji, čak i pre nego što sam dobio dete i nadao se da ću ih dobiti još” doktorka ga je prekinula šalom: “Ali ne previše, dva maksimalno.”

Tako je dao do znanja da će postupiti suprotno od svog brata princa Vilijama (37) i njegove supruge Kejt Midlton (37), koji imaju troje dece, a glasine kruže kako je i četvrto na putu.

Intervju Harija i Džejn biće objavljen u septembarskom izdanju britanskog magazina Vog, čija će urednica biti Megan Markl. Na naslovnici će se naći 15 žena koje je Megan sama odabrala, a koje na svoj način menjaju svet.

Bivša glumica je rekla da je u obično najčitanijem broju Vogua nastojala da usmeri pažnju javnosti na vrednosti, pitanja i osobe koje u današnjem svetu čine promene, na žene angažovane na ​​osnaživanje žena, na promociju mentalnog zdravlja, te rasnih problema i pitanja očuvanja okoline.