NEPREPOZNATLJIV! Iza ove maske krije se jedan od NAJBOLJIH FRAJERA HOLIVUDA (VIDEO)

Glumica Selma Hajek, holivudska zvezda Džesi Ajzenberg i skoro neprepoznatljivi Aleksander Skarsgord našli su se u najnovijem kanadskom trileru "Projekat Kolibri" (The Hummingbird Project) koji u domaće bioskope kreće od četvrtka, 18. jula.

Promo

Reditelj i scenarista Kim Nuen (Kim Nguyen), najviše poznat po filmu “Ratna veštica” (“War Witch”) koji je nominovan za nagradu Oskar za najbolji strani film (2013), donosi nam uzbudljivo ostvarenje čija priča ispituje krajnje granice moderne epohe koja je svakim danom sve više digitalna.

Priča prati rođake iz Njujorka Vinsenta (Jesse Eisenberg) i Antona (Alexander Skarsgård) aktere visoko rizične igre u kojoj se pobeda meri u milisekundama. A koji je njihov san? Da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima.

Ali ništa nije jednostavno za ovaj čudan par. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno guraju jedan drugog, kao i sve ostale, do prelomne tačke s njihovom besmislenom avanturom.

Neko ko im stalno staje na put je njihova bivša šefica Eva Tores (Salma Hayek), moćna i manipulativna, koja se neće zaustaviti ni pred čim.

Iako fiktivan, svojim realističnim scenarijom film “Projekat Kolibri” daje utisak kao da je baziran na istinitoj priči.

“Reditelj Nuen je zamislio moj lik kao tip žene koja misli za sebe da je najbolja i najbrža u svemu što radi, da je najnaprednija. To je njen posao. Za nju je postojanje biti ispred svakoga,” rekla je Sejma Hajek i dodala da je ovo prvi put da igra ulogu izrazito moćne žene, neustrašive šefice.

Glumac Džesi Ajzenberg rekao je da su glumci tokom snimanja zaista prošli kroz zanimljivo iskustvo.

“Film nas je stavio u neverovatno ekstremne situacije koje smo snimali u Kvebeku. Snimali smo i na – 25 C”, ističe.

Film simbolično nosi ime “Projekat Kolibri” (“The Hummingbird Project”), po najmanjoj ptici na svetu koja može da leti brzinom od 100km na sat i da pri tom zamahnu krilima  i od  80 puta u sekundi.