NEPREPOZNATLJIVA: Bila je regionalna MEGAZVEZDA 90-ih, onda se povukla i sada ŽIVI U KUĆI OD SLAME (FOTO)

Bila je seks simbol devedesetih godina. Kada se pojavila pod pseudonimom I Bee privukla je pažnju, kako pesmama tako i fizičkim izgledom.

Printscreen

Ivana Banfić bila je velika pop-dens zvezda u regionu. Ivana je medijske stupce nakon muzičkih uspeha punila i načinom života budući da je jedno vreme bila zavisna od alkoholola. Lečila se, a spas je potražila čak i u Indiji.

Ivana je sada pratioce na Instagramu obavestila da je spremna na još jedan korak – život u kući od gline kraj rijeke Kupe.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

– Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi put posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu: “Ma daj” Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi pokraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugde oko nas, samo treba da ih vidimo i prepoznamo što nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore – napisala je pevačica.

Ivana Banfić danas izgleda potpuno drugačije, posvetila se porodici, a retko se pojavljuje na javnim događajima.

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i lečila.

Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških reči, uvreda i skandala.

Međutim, pevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

Nakon toga želela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

– Jan nije nešto oduševljen mojom muzikom i pesmama. Kad me čuje na radiju, obvezno ga gasi. Smešno je to, ali istinito – kroza smeh je rekla Ivana za hrvatske medijie.

Ona je ranije otvoreno govorila o svom seksualnom životu.

– Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan – rekla je jednom prilikom i dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem.

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno progovorila u javnosti.