NEPREPOZNATLJIVA! Lepa turska glumica se oprostila od svoje čuvene frizure, pogledajte KAKO SAD IZGLEDA! (FOTO)

Lepa turska glumica Tuba Bujukustun osvojila je domaću publiku ulogom hrabre i pravedne Elif Denizer u hit turskoj seriji "Ljubav i novac", koja se tokom 2017. godine emitovala na TV Pink.

Promo

Nju ćete uskoro gledati na TV Pink u novoj turskoj seriji “Ljubav iz osvete”, ali sa potpuno drugačijim imidžem.

Tuba je u Turskoj bila prepoznatljiva po dugoj kosi, koju je gajila više od decenije. Najviše zahvaljujući kosi glumica je i snimila brojne reklamne filmove, te postala zaštitno lice poznatih evropskih brendova.

A onda se preko noći sve izmenilo…

Promo

Naime, Tuba je odmah nakon snimanja serije “Ljubav i novac” zaprepastila javnost, kada je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju sa veoma kratkom kosom.

Njeni fanovi bili su potpuno šokirani – jedni su joj govorili da liči na dečaka, drugi da je divna bez obzira na frizuru, dok su treći bili uvereni da je se Tuba odlučila na ovakav korak zbog uloge.

Međutim, razlog zbog kog je odlučila da odseče kosu, koja je bila njen zaštitni znak, oduševio je sve.

– Ne, ne pripremam novu ulogu. Kosu sam isekla po sopstvenoj želji i donirala je Fondaciji koja obezbeđuje sredstva za lečenje dece obolele od raka – objasnila je tada Tuba, koja je inače Unicefova ambasadorka.

Upravo je uloga Suhan Korludag u, prema rečima mnogih najboljoj turskoj melodrami, “Ljubav iz osvete”, bila prva koju je odigrala sa novim izgledom.