NEPREPOZNATLJIVA: Oskarovka otvorila dušu o borbi protiv raka i pohvalila se novom figurom (FOTO)

"Morate da budete svesni kada je pravo vreme da odgurnete tanjir", rekla je.

printscreen

Slavna oskarovka, poznata po svojoj ulozi u poznatom američkom hororu iz devedesetih “Mizeri”, nedavno je otvoreno progovorila o gubitku težine nakon niza zdravstvenih bitki. Kako prenosi časopis Pipl, Keti je izgubila 27 kilograma.

Počela je da mršavi 2003. kada joj je dijagnostifikovan rak jajnika pa ponovno 2012. kada je obolela od raka dojke. Osim toga, Bejts pati i od limfedema uzrokovanog uklanjanjem limfnih čvorova kao deo lečenja karcinoma.

Osećam se odlično. Izgubila sam jako puno kilograma što je dobro za moje zdravlje. No, moram da nosim kompresivne čarape koje štite od ugriza insekata jer bi to moglo dovesti do sepse – izjavila je za Pipl.

Svi su primetili njenu novi izgled 15. januara na VebMD Helt Hirouz događaju u Njujorku.

Morate da budete svesni kada je pravo vreme da odgurnete tanjir. Moja nećaka mi je otkrila jednu malu tajnu, za koju pretpostavljam da i nije neka tajna, jer je reč o biološkom procesu. U nekom trenutku kada jedete, pojavi se slučajan uzdah i to je zapravo signal koji vam šalje vaš mozak i želudac kada je pravo vreme da prestanete da jedete. Trik je obratiti pažnju na to i odgurnuti tanjir na vreme – rekla je za As magazin.

Kilogrami nisu otišli odmah, trebalo mi je nekoliko godina. Rekla bih da morate biti jako strpljivi… Ne volim reč volja, ali volim reč odlučnost – priznala je Bejts.