NEPREPOZNATLJIVA: Ovako izgleda Kloi Kardašijan bez FOTOŠOPA I FILTERA (FOTO)

Nakon brojnih nagađanja da je nedavna fotografija jedne od rijaliti sestara Kardašijan "obrađena" do neprepoznatljivosti, stigla je i zvanična potvrda.

printscreen

Kloi Kardašijan je tokom neverovatnih 18 sezona rijalitija “Keeping Up With The Kardashians” važila za sestru koja je najmanje sklona estetskoj hirurgiji i opsednutosti fizičkim izgledom. Na početku televizijske “karijere”, ona je važila za debeljucu koja je bila u senci svojih atraktivnijih sestara Kortni i Kim.

Činilo se da to ne utiče previše na njeno samopouzdanje, ali izgleda da je pritisak javnosti učinio svoje. Kloi je nedavno objavila fotografiju koja je toliko “dorađena” fotošopom i filterima da mnogi nisu mogli da se načude kako nije svesna da niko neće poverovati da je to njen prirodan izgled.


U insertu za predstojeću epizodu popularne emisije o dramatičnim životima Kardašijanki, Kloi je snimljena u istoj odeći koju je nosila za potrebe neslavne fotografije. Pažljivi posmatrač sa Tvitera je to uočio i odmah uporedio njen “stvaran” izgled sa onim koji je Kloi prezentovala ljudima preko Instagrama.

Razlika u crtama lica je očigledna, a iako su je mnogi napali zbog dramatičnog ulepšavanja stvarnosti, bilo je i onih koji su je savetovali da nema potrebe za takvim potezima jer je prirodno lepa.