NEPREPOZNATLJIVA?! Severina se oprostila od svoje zanosne duge kose, pogledajte KAKO SAD IZGLEDA! (FOTO)

Severinin album ‘Halo’, objavljen u februaru, opravdao je titulu ”najiščekivanijeg albuma u regiji”. Naime, na digitalnim platformama Deezer i Spotify već mesec dana je najslušaniji album u celoj regiji, dok na Jutjubu takođe beleži izvrsne rezultate.

Promo

Nove pesme preslušane su preko 220 miliona puta, što je sjajan pokazatelj koliko publika uživa u onome što Severina u poslednje vreme radi. Zato će ih zasigurno obradovati vest da će u ponedjeljak 15. aprila, tačno u podne, na Severininom Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici premijerno moći da vide videospot za pesmu ‘Daleko ti kuća’.

Spot, koji je sniman pre tri nedelje u Zagrebu, kao i uvek u Severininom slučaju, obiluje metaforičkim značenjima. Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promene. Prvo tuga, a zatim odsecanje kose do slobode na kraju.

Severina simbolično, seče kosu, jer svaka žena koja teži promeni prvo promeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života.

Promo

Spot, čiju ekranizaciju potpisuje Ljubba Stefanović, rađen je po tematici teksta kojeg, uz muziku, potpisuje Jala Brat, dok je direktor fotografije Igor Lazić – dobitnik mnogih nagrada na filmskim festivalima.

„Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za ‘Daleko ti kuća’ rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su se krenule da se ređaju i nastao je scenario. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Niko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija“, izjavio je Ljuba.