Nepristojna ponuda odbijena: Pogledajte kako je Ava Karabatić reagovala kada ju je dobila

Ava Karabatic
Facebook/Ava Karabatic

Voditeljka i starleta Ava Karabatić ovih dana se odmara na Siciliji, a čak je i tamo uspela da svojom izazovnom figurom privuče pažnju mnogih Italijana.

 

Jedan bogataš, međutim, zagrizao je mnogo više od ostalih, pa je, nakon što ju je video u jednom lokalu, poželeo da provede noć sa njom. Ponudio joj je 1.000 evra i besan automobil za jednu ludu noć. Međutim, Ava nije želela da čuje za to.

– Nisam ja tipična javna osoba. Ja sam profesorka latinskog i italijanskog jezika i književnosti. Imam stav i ne padam na takve gluposti – priča Ava i dodaje da je bila šokirana ovom ponudom.

Naime, nikad joj se, kako tvrdi, nije desilo da joj neko ponudi da se bavi elitnom prostitucijom. Doduše, priznaje da je kada je bila mis Hrvatske imala dosta nepristojnih ponuda, na koje nikad nije pristala.

– Mnogi muškarci su mi se udvarali, ali sve sam ih odbila. Nemam ja želudac za takve prostačke stvari. Da sam htela olako da dođem do bogatstva, sada bih već imala pola Evrope. Međutim, sve sam svojim radom stekla i na to sam ponosna. Mirno spavam, niko ne može da me maltretira, radim posao koji volim i uživam u tome. Voditeljka sam, ljudi me vole, fotografišu se sa mnom gde god da se pojavim i zbog toga sam srećna – ponosna je Ava.

Ona dodaje da nikada ne bi naplatila seksualne usluge.

– Uvek sam volela i bila voljena. Nikada ne bih sebi dozvolila da budem neko ko bi naplatio svoju ljubav. Kada se zaljubim, ne znam za sebe. Uvek sam bila iskrena u ljubavi i to pokazivala bez blama – naglašava ona.loading...