NEŠTO TU NE ŠTIMA: Ako vaš partner pravi ovakve postupke, još uvek misli na BIVŠU

Ako se pitate da li je vašem dečku još uvek stalo do njegove bivše devojke, postoji vrlo jednostavan način da to proverite.

Prevara
Pixabay.com

Njegov odgovor na vaše pitanje šta misli o njoj najlakši je način da saznate da li je zaista preboleo, čak i ako uopšte ne želi da priča o njoj. U nastavku otkrijte koji odgovori otkrivaju da još uvek gaji osećanja:

Ne želi ništa da priča o njoj

Frajer koji je zaista preboleo bivšu neće o njoj ćutati, nego će vam iskreno ispričati sve o njihovom raskidu. Ako ipak ne želi, znači da još uvek nije načisto sa svojim osećanjima.

Ljuti se na nju

Ako često priča o njoj u negativnom kontekstu i spominje njene mane, to je takođe pokazatelj da još uvek gaji nešto prema bivšoj i nije je do kraja preboleo.

Idealizuje je

Muškarac koji često priča o svojoj bivšoj i za nju ima samo reči hvale verovatno će vas uvek upoređivati s njom, a verujemo da to nijedna od vas ne želi.

Bivša mu je najbolja prijateljica

Sasvim je ok ostati u dobrom odnosu s bivšom devojkom, ali pomalo je čudno ako mu je ona nakon raskida postala najbolja prijateljica. To uglavnom ukazuje na to da jedno od njih dvoje nije prebolelo njihovu vezu, pa misli da će ga/je tako možda opet pridobiti jednog dana.