NESTVARNI KADROVI SA SEJŠELA: Zagrepčanin na rajskom ostrvu zaprosio devojku, video koji su snimili OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA (VIDEO)

kristijan iličić
instagram.com/kristijanilicic

Kada ste poslednji put poslušali srce i sledili svoje snove?

 

Mladić iz Zagreba, Kristijan Iličić, obožava putovanja!

Svoju veliku ljubav je godinama usklađivao sa uobičajenim radnim vremenom od 9 do 17 časova, a nedavno je dao otkaz i krenuo u svoju avanturu života – put oko sveta!

Do sada je obišao više od 60 država, a na egzotičnim putovanjima često mu društvo pravi verenica Andrea Trgovčević koja dodatno ulepšava fotografije sa čarobnih destinacija.

Poslednje putovanje ovog para ima veliki značaj i veoma je posebno. Naime, Kristijan je plavokosu lepoticu zaprosio na Sejšelima! 

❤??#shesaidyes

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic) on

Tom prilikom, nastao je i predivan video, kao svojevrsna razglednica ove ostrvske države koja se nalazi u zapadnom Indijskom okeanu.

Kako Kristijan najavljuje, sledeća destinacija je Kazahstan, a do tada, upijajte s nama prizore sa egzotičnih Sejšela koje je snimio ovaj mladi par:

Kristijana Iličića možete pratiti na zvaničnoj Fejsbuk strani (klik OVDE), kao i na Instagramu (klik OVDE). Naravno, ukoliko ste zainteresovani da saznate zanimljive priče sa raznih strana sveta Kristijan ima i svoj blog (klik OVDE) gde vas, između ostalog, savetuje i kako da obezbedite najjeftiniju avionsku kartu!