Ko čeka, taj i dočeka. Tako je jedan mladi par čekao gotovo tri godine da se upozna, iako su već uveliko sve znali jedno o drugom. Svaka ljubav je posebna, a ovo je priča o jednoj nesvakidašnjoj.

 

I dok je nekim parovima potrebno samo nekoliko minuta dopisivanja kako bi se dogovorili da zakažu sastanak, izađu na piće i bolje se upoznaju, drugima je neophodno više od 1095 dana da bi se konačno videli! 

Tako je jedan par, verovatno, postavio rekord u dopisivanju, jer se njihova svakodnevna komunikacija prilično odlužila i traje već tri godine!

Naime, Džoš Evsek (22) i Mišel Erendes (21), počeli su da se dopisuju preko Tinder aplikacije još 2014. godine. Od tada se nikada nisu videli, piše “The Independent”.

Ova ljubavna priča privukla je pažnju javnosti odmah pošto je Džoš postavio fotografiju na Tviter. Na slici se vidi datum kada su počeli da se dopisuju, kao i datum poruka koje su nedavno razmenili.

Ubrzo je ova objava “zapalila” Tviter, pa je brzinom svetlosti došla i do kreatora Tinder aplikacije koji su odlučili da je vreme da se ovaj prelepi par konačno upozna.

Na zvaničnoj Tviter stranici, Tinder je objavio da će organizovati putovanje mladom paru, a jedino što je potrebno jeste da oni izaberu mesto.

Džoš i Mišel su se odlučili za Maui, ostrvo na Havajima.

Međutim, pre odlaska na čudesno ostrvo oni su se, ipak, prvi put videli u TV emisiji “Good Morning America”.

Oboje su bili obučeni u plavo, sređeni i neizmerno uzbuđeni.

Čim su se sreli, počeli su da se smeju, a ubrzo je usledio i zagrljaj.

Džoš je bio veoma oduševljen i od pozitivnog šoka uspeo je samo da izusti: “Mišel, tako je lepo da se konačno upoznamo”.

Tako su Džoš i Mišel mnoge ljude raznežili, a sada svi sa nestripljenjem iščekuju da saznaju šta će se dogoditi na Havajima.

Ono što je sigurno – dve srodne duše su se konačno spojile. loading...