NEVALJALA U TINEJDŽERSKIM DANIMA: “Drogirala sam se i spavala sa pogrešnim muškarcima”

Poznata "plus-sajz" manekenka otkrila je kako je njen život izgledao u tinejdžerskim danima.

Ešli Grejem
Screenshot/Instagram

Poznata manekenka Ešli Grajam priznala je da je mnogi doživljavaju kao anđela, ali da je ona bila i te kako prava buntovnica kada se sa 17 godina presila u Njujork i započela svoju karijeru modela.

Plus-sajz manekenka je danas zahvalna svojoj majki jer ju je vratila na pravi put i, uprkos adolescentskim problemima, osnažila da ne odustaje od svojih snova.

– Koristila sam droge, imala sam seks sa pogrešnim muškarcima, jela sam lošu hranu, nisam vežbala i nisam brinula o svom duhu – rekla je u intervjuu za “Harpers Bazar”.

ešli grejem
INSTAGRAM/theashleygraham

Ešli je dodala da je sve to uzrokovalo da se za dve godine ugoji 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena.

– Tada sam zvala mamu i tatu i rekla im: ‘Vraćam se kući. Više se neću baviti ovim.’ Majka mi je potom kazala nešto što gledano iz sadašnjeg trenutka zvuči krajnje proročki: ‘Ti to možeš. Tvoje telo će jednog dana promeniti nečiji život – ispričala je plus-sajz lepotica.

Jedna od najtraženijih manekenki sa oblinama slovi za inspirativnu damu koja je osnažila žene širom sveta da prihvate svoje telo i obline, zanemarujući standarde lepote koje je godinama unazad nametala modna industrija.loading...