NEVEROVATAN DAR: Barbike koje pravi ovaj umetnik su TOLIKO REALNE, da im mnoge žene zavide na izgledu (FOTO)

barbike
dnevno.rs/kolaž

Ovaj momak ima neverovatan dar da od prosečne lutke napravi pravu lepoticu. Njegove Barbike su toliko realne, da ih možete porediti sa izgledom poznatih svetskih zvezda.

 

Davne 1959. godine kompanija “Matell” predstavila je svoju prvu Barbi lutku (više o tome možete saznati KLIKOM OVDE). Zanimljivo je da je bila dostupna i kao crnka i kao plavuša. Imala je izazovan prugasti kupaći kostim i pogled skrenut u desno, da bi kasnije to promenjeno u pogled prema napred. 

Izgled prve Barbike ne može da se poredi sa popularnim lutakama koje imamo priliku danas da viđamo, a posebno ne sa onim koje stvara brazilski umetnik – Rafinja Silva.

Naime, ovaj momak ima neverovatan dar da od prosečne lutke napravi pravu lepoticu. Barbike koje on sređuje su toliko realne, da ih možete porediti sa izgledom poznatih svetskih zvezda. 

Silva stoji iza Instagram stranice “We Love The Royal Dolls“, gde ima više od 259.000 pratilaca. Uvek se trudi da napravi ekskluzivnu lutku prema listi karakteristika koje njegov klijent zahteva.

Tako neretko uklanja postojeću boju kose i pravi, danas, veoma popularne frizure kao što su ombre i balajaž tehnike. Uz to, Silva svoje lutke šminka kao pravi “make-up” umetnik. Naravno, tu je i veoma moderan “outfit” prilagođen frizuri i šminki.

Oduvek sam se interesovao za umetnost, a crtanje žene sa dugom kosom je jedno od mojih najranijih uspomena iz detinjstva –rekao je Silva za “Cosmopolitan”.