NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA ZA 12 NEDELJA: Ovaj mladić je od pivskog stomaka napravio savršene trbušnjake!

Hanter Hobs
print screen/facebook.com/Hunter Hobbs

Ovaj mladić je uspeo da za tri meseca napravi ogromne promene na svom telu i postane internet senzacija.

Dvadesetčetvorogidšnji Hanter Hobs uspeo je u roku od tri meseca da smrša 19 kilograma, kao i da od ogromnog pivskog stomaka dobije pločice za divljenje.

Na ovaj potez odlučio se prvenstveno iz radoznalosti da vidi koliko zapravo može, a priznao je da je sve to bilo nešto najteže što je u životu uradio.

Hanter je istakao kako je za tih 90 dana teretanu posećivao 5 ili 6 dana nedeljno, isprva koristeći tegove sa velikim brojem kilograma, da bi postepeno smanjivao težine i ubrzavao tempo. No, to nije bio najteži deo njegove transformacije – daleko komplikovanije pala mu je dijeta, kojoj međutim pripisuje ovakav uspeh.

Svoju ishranu bazirao je na piletini, slatkom krompiru, salatama, bademima, ovsenim kašama i nezaobilaznim proteinskim šejkovima, a po sopstvenom priznanju na ovakav režim se navikao tek nakon 3 nedelje. U početku je bio neprestano gladan.

– Sve svoje obroke sam sam kuvao i nosio na posao. Skoro nikada nisam jeo napolje – ispričao je ovaj mladić iz Oklahome, i dodao da je pio najmanje 3, 5 litara vode dnevno, te da je izbacio alkohol i gazirana pića iz ishrane.

– Ova transformacija bila je ekstrem, a ne neki dugoročan plan. Još uvek ću ići u teretan pet-šest puta nedeljno, ali neću toliko paziti šta jedem i pijem – rekao je Hob za Dejli Mejl.loading...