NEZASITI U KREVETU! Tri horoskopska znaka koja su zavisna od seksa

Svaki horoskopski znak ima neku karakteristiku koja je izraženija nego kod drugih znakova. Neki znakovi su emotivniji od drugih, neki su pragmatičniji, a neki ne podnose apstinenciju u seksu.

Seks horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Nedostatak seksa i intime najteže podnose Blizanci, Škorpija i Strelac. Teško opstaju i bez ljubljenja, nežnosti, kao i bez masturbacije.

Blizanci

Blizanci brzo gube samokontrolu. Oni su pametni i znatiželjni, a tu osobinu prenose i u krevet. Vole flert, prljave razgovore i igranje uloga u seksu. Njihov seksualni apetit nije jednostavno zadovoljiti.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najteže bi izdržali apstinenciju od seksa. Škorpija obožava zabranjeno voće. On je seksualni znak, pa je pravi zavodnik budući da tim znakom vlada Pluton, koji se bavi seksom i ostalim sličnim temama. Škorpija je strastvena, a to očekuje i od svog partnera, piše hrvatski Indeks.

Strelac

Strelac obožava da se prepusti trenutku. Strelac je spontan i zabavan, a pre svega strastven. Samostalan je i sklon igranju po svojim pravilima. Ako oseti privlačnost, lako se prepušta i ne razmišlja dvaput. Uz Strelca svaki dan je zabavan, a novitete kako u životu tako voli i u krevetu.