NI “LJ” OD LJUBAVI! Veze ovih horoskopskih znakova OSUĐENE SU NA PROPAST

Neke veze, ako verujete u astrologiju, jednostavno ne mogu da uspeju.

Dnevno.rs/Kolaž

Zato, poštedite sebe razočaranja pa vidite koji znaci nikako nisu jedno za drugo.

Škorpija i Vodolija

Ova veza ne funkcioniše iz više razloga, ali glavni je taj što su toliko različiti da se oko ničega ne mogu složiti. Iako se ne može poreći snažna fizička privlačnost, za psihički mir oba partnera bolje je da se zaobiđu i ne upuštaju u vezu. Škorpiju će nervirati Vodolijina zanesenost i zaokuplranost idejama koje, po njegovom mišljenju, nemaju veze sa stvarnošću, dok Vodolija ne može razumeti Škorpijinu ljubomoru i potrebu da ga veže za sebe.

Vodolija želi da se oseća slobodno i voditi bogati i uzbudljiv društveni život, dok posesivna Šlorpija želi partnera kojem će on biti centar sveta, a ne svi ostali. Neće se slagati ni oko novca, posla, vaspitavanja dece, a jedino će u bračnoj postelji doživljavati zanimljive trenutke. Ovo je vrlo teška i naporna veza za oba partnera, stoga je bolje da se već na početku mimoiđu.

Vaga i Jarac

Uspešan, ambiciozan i situirani Jarac privući će Vagu kojoj će imponovati njegova pažnja, dok će on uživati u saznanju da pored sebe ima predivno i šarmantno biće poput Vage. Iako će dobro funkcionisati u društvu, kad budu sami na videlo će isplivati sve njihove razlike koje bi na kraju mogle presuditi ovoj vezi. Hladan i emocionalno odsutan Jarac svojoj ljupkoj i romantičnoj Vagi neće poklanjati ni približno onoliko pažnje koliko ona smatra da zaslužuje, stoga bi je mogla potražiti izvan bračne postelje.

Jarac će Vaginu osjetljivost i česte promene raspoloženja videti kao znak slabosti, što će rezultirati optužbama i predbacivanjima. Vaga pak traži partnera s kojim može o svemu razgovarati i koji će je podržavati, stoga joj krut i ozbiljan Jarac nikako neće odgovarati.

Blizanci i Rak

Ukoliko se ikad i spoje, na površinu će brzo isplivati sve njihove razlike. Blizanac je društvena, aktivna i energična osoba željna akcije i dobrog provoda, dok je Rak miran i povučen te više od izlazaka voli da provoditi vreme kod kuće. Rak neće moći pratiti energičnog Blizanca u njegovoj potrazi za stalnim uzbuđenjima, zbog čega će Blizanac smatrati da je Rak lenj i dosadan.

Njih dvoje nisu kompatibilni ni na emotivnom planu pa će se nežan i osetljivi Rak osećati zanemareno od strane svog partnera koji mu neće iskazivati ni približno onoliko pažnje koliko mu je potrebno. Blizanac će partnera Raka videti kao suviše osetljivog i nestabilnog, a posebno će ga izluđivati njegove česte promene raspoloženja. Rak se nikad neće moći osećati sigurnim uz Blizanca koji je sklon flertu i koji olako shvata mnoge stvari koje su Raku izuzetno važne.

Bik i Vodolija

Bik i Vodolija su dva potpuno različita sveta. Kod njih nema sredine pa će se već na prvi pogled zamrzeti ili ludo zaljubiti i započeti strastvenu i turbulentnu vezu. Bik je promišljen, stabilan i realan, dok je Vodolija svojom otkačenošću, zanesenošću i idealizmom njegova sušta suprotnost. Bik u vezi traži stabilnost i sigurnost te želi da zasnuje zajednicu s partnerom na kojeg se uvek može osloniti, što Vodolija nije.

Biku treba konstantna ljubav i pažnja, ali Vodolija je sklonija da tu pažnju više poklanja prijateljima i okolini, što će kod Bika nesumnjivo izazivati ljubomoru i navoditi ga da započinje svađe. Vodolija će se u ovom odnosu osećati nezadovoljno i sputano, a konstantni Bikovi pokušaji da ga veže i zadrži uz sebe navesće ga da na kraju sreću ipak potraži na drugom mestu. Ova veza ima male šanse za uspeh, ali na kratke staze pružiće uzbudljive i nezaboravne trenutke.