NI R OD STARE RENE: Omiljena holivudska plavuša sa oblinama danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)

Iako je najviše pamtimo po ulozi slatke debeljuce Bridžit Džons, nekadašnja punija holivudska glumica doživela je potpunu transformaciju.

printscreen

Rene Zelveger danas je mnogo mršavija u odnosu na period kada se za potrebe filma “Dnevnik Bridžit Džons” ugojila i nabacila kilograme. I ne samo što je glumica vidno smršala, ona je estetskim operacijama promenila i izgled lica, pa je sada neprepoznatljiva.

View this post on Instagram

#sunday #mood #todaylikethis #actress #film #movie #bridgetjones #diary #renezellweger #colinfirth #hughgrant #face #smile #friends #love #tbt #goodfilmsmakeyourlifebetter #fuckall #thisisnotreallife

A post shared by Fede (@_thisisnotreallife_) on

Nakon što se početkom dvehiljaditih probila i postala jedna od najtraženijih glumica Holivuda, Rene je odlučila da se više nikada neće ugojiti za neku ulogu. Tako je počela naglo da mršavi, a obline i okrugli obrazi, po kojima je bila poznata, nestali su sa njenog lica.

To ne bi bilo toliko strašno da glumica nije uradila niz plastičnih operacija zbog kojih njeno lice danas izgleda potpuno drugačije. Botoks i zatezanje kože lica doprineli su da lice Rene Zelveger dobije drugačiji oblik i potpuno drugačije izgleda.

Glumica se zbog izgleda stalno nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da je preterala sa operacijama i da ne liči na sebe.

Nedavno je viđena na jednom ekskluzivnom događaju na kojem se pojavila u kratkoj ružičastoj haljini, ali su svi primetili njen ukočen osmeh i prezategnuto lice bez bora, kao i naglašene jagodice, pa su komentari prisutnih bili da je glumica stvarno preterala sa operacijama.