NIJE IM LAKO DA NAĐU LJUBAV: Bogataši daju i 100.000 dolara agencijama da im nađu SRODNU DUŠU

muskarac
Pixabay.com

Ako ste mislili da bogati i slavni nemaju problema prilikom izbora životnih partnera, kao i da ne koriste posrednike za te potrebe, prevarili ste se.

 

Meirid Moloj je globalni direktor elitne agencije Berkli Internacional koja se bavi posredovanjem i pronalaskom srodnih duša – onih sa malo dubljim džepom.

U razgovoru sa novinarima portala “Biusiness insider” ona je otkrila kako agencija funkcioniše, kakve prohteve imaju klijenti, kao i koja je cena njihovih usluga.

Cene do 100.000 funti

Kaže da njihov cenovnik ide od 15.000 do 100.000 funti, ali da ta cena uključuje i neke specijalne akcije usled specifičnih zahteva klijenata.

 
Sve zavisi od toga koliko žele da budemo diskretni, kao i koliko daleko moramo da putujemo i za šta im je konkretno potreban moj tim. Što je prilagođenost veća i cena je normalnija. Ako nam daju odrešene ruke, mi ih vodimo od početka do kraja – rekla je ona.

Navela je takođe da agencija ne može da prodaje nikome pravu ljubav, kao i da je dosta toga u staloženosti klijenata.

Sastanci u privatnim avionima

Ova agencija postoji već 15 godina i ima ekspoziture u više gradova sveta, od Evrope do Amerike.

 
Kako kaže, njihovi klijenti su željni toplih razgovora uz čašu vina pošto su umorni od raznih aplikacija i internet upoznavanja.

Naši klijenti putuju sa kraja na kraj sveta u nameri da se upoznaju sa nekime, sve rade samo da bi pronašli ljubav. Jedan od njih je u stanju da sedne u avion i da leti na relaciji London – Pariz samo da bi sa partnerom večerao na nebu – rekla je ona.

Zbog sve dužeg ljudskog života, ljudi se kasnije odlučuju na brak i roditeljstvo, tako da neke od njenih klijentkinja zamrzavaju svoje jajne ćelije sa 40 godina, dok sa druge strane muškarci koji pređu šestu deceniju sve lakše pronalaze 30-to godišnjakinje koje žele da izađu sa njima.

Čudni zahtevi

 
Kako kaže, klijenti su joj mahom izvršni direktori srednjih godina. Najmlađi korisnik usluga agencije ima 19 godina, a troškove podmiruje njen otac.

Na pitanje sa kakvim zahtevima se sreću, ona navodi da na listi ima svega, od toga da voli šetnje po parku, preko jahanja konja, pozorišta, pa do toga da voli putovanja i umetnost. Ipak, kaže da se ponekada susreću sa veoma čudnim zahtevima koji zahtevaju određeno geografsko poreklo, veru, kulturu i stepen obrazovanja, a često i da osoba poseduje određeni kulturalni miks.

Jednoj od naših klijentkinja porodica želi da pronađe muža koji je Indijansko-Američkog porekla, da pohađa Harvard i da je iz San Franciska – kazala je Malojeva, dodajući da su obično roditelji ti koji imaju čudne zahteve, ali i koji plaćaju račun.loading...