NIJE IŠLA U WC 24 SATA! Odjednom je osetila STRAŠNE BOLOVE, a kada je otišla kod lekara doživela je IZNENAĐENJE ŽIVOTA

Britanka Taša Dejvis je u utorak ujutru rodila zdravog dečaka Aleksandra Ajzaka Herna, a ovo bi možda uobičajena vest - da ona zapravo do samog porođaja nije ni znala da je trudna!

Stomak
Ohmega1982/freedigitalphotos

Samo sat vremena pre nego što se porodila Taša je primeljna u bolničku ambulantu nakon što se požalila na jake bolove u stomaku tokom prethodne noći.

I Taša i njen partner Martin Hern (29), koji su zajedno tri godine, bili su šokirani kada su otkrili da ona treba da se porodi svakog trenutka.

“Bila je to mešavina šoka i iznenađenja. Nisam imala jutarnje mučnine niti bilo kakave druge simptome. Pred sam kraj, 24 sata pre nego što je beba došla, moj stomak se jako naduo. Ali,kako sma imala bolove i nisam piškila poslednja 24 sata pomislila kako sam se dešava nešto ozbiljno. Oko 3 ujutru je postalo zastrašujuće”, započinje ona priču.

“Mislim da su tada zapravo počele kontrakcije, ali mi to, naravno, nismo znali. Kada sam stigla u bolnicu medicinske sestre su me pitale da li postoji mogućnost da sam trudna, ali sma dorično odgovorila. Potom su rekle da će ipak to proveriti i bili smo u potpunom šoku kad smo saznali da nosim bebu”, dodaje.

Par iz Vigana je pre samo nekoliko dana kupio novu kuću, ni ne sluteći da će u njoj živeti sa još jednom članom porodice.

“Iskreno, nisam znao ni šta da mislim kad smo odlazili u bolnicu. Nakon što sam 15 minuta čekao u hodniku, medicinska sestra je doviknula moje ime i samo mi rekla da se Taša porodila. Jedva čekam da izađe iz bolnice i da započnemo svoj život kao mala, tročlana porodica”, kaže srećni otac.

“Bilo je tako nestvarno. Te noći sam legla u krevet i mislila kako ću ići da kupim mašinu za veš sutradan, a zapravo sam dobila bebu. Bolnica nam je pružila sve informacije koje smo propustili u neznanju, ali ipak nas čeka mnogo učenja”, istakla je Taša.

Ona je objasnila i da je tokom 41 nedelje trudnoće imala mesečni ciklus, te da je blagi porast kilograma pripisala pojačanom unosu hrane tokom karantina.