NIJE LAKO: Supruga slavnog glumca objasnila kako je biti u braku sa SEKS SIMBOLOM Holivuda

Poslednjih 35 godina holivudski glumac je u srećnom braku sa jednom ženom.

BETA

Talentovani glumac Denzel Vošington je već 35 godina u braku sa glumicom Poletom Vošington. Njihov brak ne samo što je jedan od najdužih brakova Holivuda nego je i zaista uspešan.

Iako su do sada neke glasine pokušale da stanu na put njihovoj slozi, poznati bračni par je uspeo da sačuva sliku uspešne i srećne porodice.

Denzel i Poleta upoznali su se 1977. godine kada su zajedno snimali film Vilma.

U junu 1983. godine par je izgovorio sudbonosno da. Ljubav su krunisali sa čak četvoro dece- 30-godišnji Džon Dejvid, 27-godišnja Katja i 13-godišnji blizanci Olivija i Malkom.

1995. godine obnovili su bračne zavete u Južnoj Africi. Bez obzira na sve glasine koje su se tokom godina pojavljivale Poleta je odlučno stajala uz svog supruga.

On je seks simbol. Kada smo zajedno, žene su me gurale i preskalale samo da bi došle do njega. Taj deo uopšte nije sladak – rekla je jednom ona.

On u meni ima svu potrebnu stabilnost. To mu daje snagu – dodala je.

Ljudi lažu kada kažu da su odmah znali za supruga ili suprugu da su oni pravi. To je maraton, ne sprint – rekao je Denzel u razgovoru sa Oprom Vinfri.

Ne znam da li šoubiznis ima monopol nad razvodima? Mislim da svako mora da radi na svom odnosu, da ne digne ruke jedno od drugog. Morate da budete posvećeni. Neće uvek biti kao na medenom mesecu i neće trajati zauvek ako ne radite na tome. Najvažnije je da budete najbolji prijatelji, to uvek pomaže – rekao je Denzel za T.D. Jakes šou.

Ona je odradila najtežio deo posla. Ona je bila ta koja je konstantna. Ona mi je davala svakodnevne instrukcije i ona je svakodnevno brinula o deci dok sam ja radio – hvalio je glumac svoju suprugu.