Nije Melanija najgora! Ova lepotica je PRVA DAMA MEKSIKA, a nećete verovati ČIME SE NEKADA BAVILA (FOTO)

Anđelika Riviera
Camino a la reunión con con el Presidente de la República Popular China

Donald Tramp ima Melaniju, Makron svoju Brižit, a Enrike Penja Nijeto, predsednik Meksika, zgodnu Anđeliku Riveru koju smo davno upoznali kao zvezdu jedne latino sapunice.

 

Četrdesetosmogodišnja Anđelika Riviera, pre nego što je postala prva dama, bavila se glumom, a najpoznatija je po ulozi u seriji “Opijeni ljubavlju”, (“Destilando amor”) koju je na malim ekranima gledala i srpska publika.

Zahvaljujući svojoj blistavoj lepoti Anđelika, koja je rastla u skromnoj sedmočlanoj porodici, već u tinejdžerskim danima je počela da dobija angažmane u reklama i televizijskim serijama.

Njena najpaženija ulogija je bila upravo u seriji “Opijeni ljubavlju”, u kojoj je glumila siromašnu devojku Gaviotu koja se zaljubila u bogatog naslednika. Ova uloga donela joj je ogromnu popularnost, ali i zaradu vrednu milionima, piše “Celebrity net worth”. 

Pre nego što je upoznala Enrikea Penja Nijetu Anđelika je godinama bila u bračnoj zajednici sa producentom Hosem Albertom Kastrom, s kojim ima tri ćerke.

Pedesetjednogodišnji predsednik Enrike i Anđelika su stupili u brak 2010. godine, od kada je nekadašnja zvezda telenovela rešila da se povuče iz sveta glume i posveti mirnijem, porodičnom životu. 

 

Iako Enrike ima brak iza sebe, kao i brojne seks afere, njihov brak se čini puno boljim i stabilnijim.loading...