NIJE NI ČUDO ŠTO GA SVI VOLE: Kijanu Rivs još jednom pokazao kakav je car (FOTO)

Vozeći se na snimanje filma "Bill & Ted face the music" sa scenaristom Edom Solomonom, 54-godišnji Kijanu Rivs ugledao je znak na travnjaku jedne porodične kuće. Odmah je shvatio da je namenjen upravo njemu, a njegov gest ostavio je bez teksta i društvo u autu i vlasnicu natpisa

kijanu rivs
Wikipedia

Oduzimaš mi dah – pisalo je na znaku postavljenom na travnjak porodične kuće u Luizijani. Misli se na situaciju iz juna, kad je slavnom glumcu tu istu rečenicu neko dobacio iz publike, a on je odgovorio “svi vi oduzimate dah” i postao viralan.

Kijanu se zaustavio i upoznao vlasnicu natpisa, kao i njenu čitavu porodicu. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku: “Stejsi, ti oduzimaš dah.” Njegov saputnik Ed Solomon sve je snimio i objavio na Tviteru.

Stejsi je medijima rekla da je natpis odlučila da stavi kad je doznala da Kijanu snima film u njenom komšiluku. O neočekivanom susretu pohvalila se i na Tviteru.

Juče mi se ostvario san! Znali smo da Kijanu Rivs snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O, moj Bože! – napisala je ushićena Stejsi.