NIJE NI ČUDO ŠTO TAKO IZGLEDA: Dženifer Aniston otkrila režim ishrane zaslužan za njenu figuru

Dženifer Aniston ima više godina nego što biste pretpostavili na osnovu njenog izgleda. Za to je velikim delom zaslužan i režim ishrane kojeg se pridržava.

printscreen

Doručak:

Kada se probudim ujutru, popijem toplu vodu sa limunom,a onda popijem šejk ili pojedem avokado sa jajima, što je moj omiljeni doručak – izjavila je Dženifer u jednom od svojih intervjua.

Glumica smuti pravi od proteina, banana, borovnica, zaleđenih trešanja, stevije, trešanja, ponekad dodaje i miks povrća i malo kakaa. Ponekad za doručak jede ovsene pahuljice sa bananom ili u to doda umućeno belance, kako bi doručku dodala malo proteina.

Ručak:

Omiljeni ručak ove glumice podrazumeva povrće ili salatu sa proteinom. Uz to jede i piletinu, a za užinu kombinuje zdrave ugljene hidrate i proteina – recimo, jabuku sa puterom od kikirikija ili orašasto voće. Takođe, uvek u frižideru drži povrće i tvrdo kuvana jaja, kako bi uvek imala nešto zdravo da pojede, čak i kad “iznenada” ogladni.

Dženifer kaže da se trudi da joj ishrana bude jednostavna, da se ne opterećuje previše pravilima i da dozvoljava sebi da uživa u hrani.

Ne dozvoljavam da se moje navike u ishrani otrgnu kontroli do te mere da mi treba reset. Jedem dosta povrća i voća, trudim se da unosim što manje šećera, pijem dosta vode i dovoljno spavam. Ali, dozvoljavam sebi da uživam i ne ograničavam se preterano pravilima – rekla je glumica.

Večera:

Za večeru glumica obično jede kombinaciju povrća i proteina, ali se ponekad “časti” picom i čašom vina, ali i lazanjama sa tikvicama sa raznim vrstama sira.