“NIJE SEKSI SAMO ŽENA U BRUSU I ŠTIKLAMA”: Slavna manekenka otvorila dušu o životu NAKON POROĐAJA

Ruska manekenka Irina Šajk jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i prva Ruskinja koja se pojavila na naslovnici magazina Sprorts Ilustrejted.

Irina Šajk
Instagram/ irinashayk

Irina je već više od dve godine u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom. Par je pre godinu i po dana dobio ćerku Leu i od tada manekenka je karijeru stavila po strani.

Budući da im je devojčica malo porasla Irina je u intervjuu za W magazin pričala o svom povratku u manekenske vode, ali i o najlepšoj ulozi majke.

Irina je snimila kampanju za Intimisimi koji je i otkrio pre mnogo gpodina u Moskvi. Tražili su jedno lepo lice koje će zameniti Anu Beatriz Baros i pronašli su Irinu.

Nije seksi samo žena koja je u grudnjaku i štiklama. Svaka žena je seksi na svoj način, to je nešto što izvire iz tebe i nije poenta da to pokazujete na sve strane. Za mene je seksi i žena obučena u odelo i patike. Kako se krećete, kako govorite, kakav vam je karatkter, e to je seksi – objasnila je manekenka.

Uvek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svetu. Ne mislim da mi je to promenilo život, ali promenilo me je u smislu da se osećam bolje. Porodica je najvažnija stvar na svetu – zaključila je ona.