NIJE SVE U CENTIMETRIMA: Evo zašto su svi muškarci opterećeni DUŽINOM i šta na to kažu ŽENE

Veličina penisa je tema o kojoj razmišlja svaki muškarac. Da li je veliki ili mali, šta je dovoljno i šta je normalno? Zbog čega su toliko opsednuti svojom muškošću i koliko daleko su spremni da idu?

Muškarac
Pixabay.com

Imao je sve – novac, poslovnu imperiju, dragulje, ali jedno nije imao. Trgovac dijamantima Ehud Arije Lanijado preminuo je tokom operacije povećanja penisa. Njegovu potrebu žene teško da mogu da shvate i razumeju. 

Urolog i seksolog Aleksandar Milošević rekao je da je realno povećanje penisa maksimum ceantimetar u erekciji i do centimetar i po u obimu.

To su relativno ozbiljne, a ne jednostavne operacije kao što se misli – objasnio je Milošević.

Kako je istakao, jedna velika američka statistika pokazuje da muškarci žele da im penis bude između 14 i 16 u erekciji, a žene kažu da im je dovoljno da to bude između 12 i 14. 

Psihijatar Jovan Marić rekao je da su uglavnom mladići opterećeni veličinom – muškarci između 30 i 40 godina, a u poznijim godinama “čvrstina je važnija”.

On kaže da statistike pokazuju da 80 odsto muškaraca nije zadovoljno dužinom svog polnog organa, dok je 80 odsto žena zadovoljno dužinom penisa svog partnera.