NIJE SVE U LEPOTI! Zavodnici Holivuda koji su OTROV ZA ŽENE, a nijednom frajeru nije jasno ZAŠTO (FOTO)

Visok, plav, simetrične crte lica - tako bi ukratko glasio opis "savršenog" muškarca prema holivudskim standardima lepote. Međutim, u tom površnom svetu ipak se nađe mesta za muškarce koji uopšte ne odgovaraju tim standardima, ali zahvaljujući svom talentu i urođenoj harizmi privlače žene širom sveta.

Printscreen

Na dugoj listi holivudskih zavodnika osim klasičnih lepotana poput Brada Pita nalaze se i glumci koji žene nisu osvajali izgledom. Oni sigurno nisu klasični lepotani, odudaraju od nametnutog standarda lepote i dok ih žene širom sveta obožavaju, muškarci se zbunjeno pitaju šta to one vide u njima.

Jedan je od njih i Džek Niklson, koji je već decenijama poznat kao pravi otrov za žene, a ni jedan frajer ne može da dokuči zašto. Vragolasti šarm “karta” je na koju je Džek oduvek igrao i zbog koje mu dame nisu mogle odoleti.

Adrijan Brodi
Edrijen Brodi, Foto: Promo/Fashion company

U istu kategoriju spada i Benisio del Toro. Markantni oskarovac poznat je po svojoj opuštenosti i stilu odevanja koji će njegove obožavateljke nazvati ležernim, a muškarci zapuštenim.

Neočekivanu titulu seks-simbola od 1996. godine nosi i britanski glumac Ralf Fajns. Te godine snimio je hit romantičnu dramu “Engleski pacijent”, s kojom je zauvek zaveo žensku publiku.

Vinsen
Vinsent Kasel, Foto: facebook.com/VinceCassel

Među njima su Vinsent Kasel, bivši muž Monike Beluči, ali i Edrijen Brodi. Na ovoj listi “srcelomaca” je i bivši Madonin muž Šon Pen, koji je zaveo čak i lepoticu Šarliz Teron.

Na listi se nalaze i Havijer Bardem, Vilijam Defo, Sil i Džef Goldblum.