NIJE SVE U REČIMA: Sedam stvari kojima ćete pokazati muškarcu DA GA VOLITE

Ljubav
Foter/LyndaSanchez / photo on flickr

Žena se istopi kad čuje "volim te", muškarac je srećniji ako mu se to pokaže delima...

 

Muškarci su vizuelni tipovi, žene “padaju” na reči… Muškarci su impulsivni, žene sve vole da analiziraju… I dok se žena istopi kad čuje “volim te”, muškarac je srećniji ako mu se to pokaže delima.

Evo šta sve znači “volim te”.

Vaša nepodeljena pažnja

Ako tokom večere sve vreme kuckate poruke i ne ispuštate telefon iz ruku, on to tumači kao “nisi mi dovoljno važan”. Zato pažnju fokusirajte na njega, održavajte kontakt očima i slušajte ono što vam priča bez upadica. Tako šaljete signal da vam je važan i da ga volite.

Skuvajte mu nešto što voli

Ali ne zato što “put do njegovog srca vodi preko stomaka” (pošto to nije istina), nego zato što to znači da znate u čemu uživa i da vam je to važno. To je sitan znak pažnje kojim ćete mu pokazati da ste mislili na njega u toku dana.

Obucite haljinu u kojoj voli da vas vidi

Sredite se čak i ako ne idete nigde. Sredite se povremeno baš zato što ne idete nigde, samo za njega. Seksi veš i odgovarajuća haljina znače “želim te”. A najbolji afrodizijak za njega je vaša želja.

Kada pomislite da je zgodan, recite mu to

Svi mi volimo da čujemo da smo lepi, da smo dobri u nečemu, naročito od ljudi koji su nam dragi. Ipak, kada smo duže u vezi, dešava se da neke stvari počnu da se podrazumevaju. Podsetite ga ponekad da vam se dopada, da je za vas neodoljiv iako ste zajedno već “sto godina”, da uživate u pogledu na njega dok je zadubljen u nešto što radi, toliko da i ne primećuje da ga posmatrate…

Ohrabrite ga da vreme provodi radeći ono što ga čini srećnim

Ponekad možda imate utisak da od svakodnevnih obaveza ne stižete ni da se vidite pošteno, ali bez obzira na to, ne gunđajte kad on poželi da ide na fudbal ili na piće sa prijateljima. Jedan od načina da izrazite ljubav je i da mu omogućite slobodu da radi ono za šta je u tom trenutku raspoložen, bez zvocanja i durenja kad se vrati kući.

Zagrlite ga onako, baš, baš

Umesto ovlaš poljupca kad krećete na posao, zagrlite ga, i neka taj zagrljaj potraje.

Seks “na brzaka”

Seks koji traje dugo, sa predigrom i maženjem koje usledi kasnije je super, ali seks “na brzaka”, kad nemate mnogo vremena, dok se spremate za posao recimo, može biti pravo osveženje.