NIJE USPELA DA GA SAKRIJE: Naša glumica otkrila svoje planove za budućnost sa misterioznim dečkom (FOTO)

"Diskretan je, odmeren, bavi se poslom potpuno drugačijim od mog."

printscreen

Glumica Jelena Gavrilović nedavno je dobila jednu od glavnih uloga u američkoj seriji “Predstraža”, a pored uspeha na poslovnom planu, ona je ispunjena i na emotivnom polju. Jelena je u vezi već godinu i po dana, a identitet svog dečka vešto krije od očiju javnosti.

 – On spada u grupu ljudi koji ne vole da se eksponiraju. Diskretan je, odmeren, bavi se poslom potpuno drugačijim od mog, ali uživa u ovome što ja radim. Stariji je od mene taman koliko treba. Vešto ga krijem. Pustim ponekad neku našu fotografiju na Instagram. Ne razdvajamo se, stalno smo zajedno, nikada u životu nisam provodila toliko vremena sa nekim – ispričala je ona u intervjuu za “Gloriju”.

Ipak, Jelena navodi da joj brak nije važan već da joj je od toga mnogo bitnije potomstvo.

View this post on Instagram

“Love is a many splendored thing”❤️❤️🌊 #love

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on

– Više razmišljamo o potomstvu. To je jedini korak koji je važan. Što se braka tiče, taj papir mi nije toliko bitan koliko čin venčavanja u crkvi. Odrasla sam u duhu pravoslavlja, to je deo mene i to smatram lepim. Ne znam kada ću postati majka, ali želja mi je da to bude što skorije – odgovorila je Jelena na pitanje da li planira veridbu ili brak.

View this post on Instagram

Moja ljubav, moj najbolji prijatelj, moja podrška. ❤️❤️❤️ #jelenagavrilovic #love

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on