NIKAD PRE VIĐENA FOTOGRAFIJA ZDRAVKA ČOLIĆA: Pogledajte kako je Čola izgledao KAO DETE (FOTO)

Zdravo Čolić važi za jednog od najpopularnijih pevača u regionu, i tako je već godinama. Poznato je da Čolić ne voli da preterano govori o svom privatnom životu, pa tako i na društvenim mrežama gotovo nikad ne deli fotografije iz svoje svakodnevnice.

Zdravko Čolić
Youtube screenshot

Sada je na jednoj Fejsbuk stranici isplivala njegova slika iz detinjstva, koja je nastala 1962. godine. On je tada izgledao potpuno drugačije, te malo ko bi ga prepoznao.

Zdravko je inače, svojevremeno govorio da je imao srećno detinjstvo i da ga pameti po lepim trenucima.

– Bili smo veoma srećna porodica iako smo živeli od jedne plate, tatine. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli obeležavati Božić u to vreme na način na koji se to danas radi, ali zato uvek smo sa radošću čekali mlekara iz sela kod kojih se praznik obeležavao sa svim običajima i koji nam je donosio uz mleko i božićne poklone.

Pamtim kako smo se okupljali u Trebinju kod bake i đeda dok nismo pošli u školu i kako smo dobivali poklone od rođaka, prijatelja i komšija. Drukčije je to vreme bilo, ljudi su bili bezbrižniji, pa samim tim i otvoreniji jedni prema drugima. Dozivali su se preko ulice na kafu ili ručak, spavali jedni kod drugih, radovali se i tugovali zajedno. To se, nažalost, danas promenilo – pričao je pevač.

SEĆATE SE TAMARE? Pre 7 godina smo plakali zbog nje, nestala je iz javnosti, a EVO KAKO SADA IZGLEDA i čime se bavi (FOTO+VIDEO)