NIKADA PRE VIĐENE FOTOGRAFIJE PRINCA FILIPA! Objavila ih princeza: “Svima nam nedostaješ” (FOTO)

Kraljevska porodica objavila je porodične fotografije koje do sada javnost nije imala prilike da vidi. Na njima su princ Filip i kraljica Elizabeta okruženi sa sedmoro njihovih praunuka.

Printscreen

Nove fotografije vojvode od Edinburga, objavljene su posle njegove smrti. Jednu od fotografija napravila je vojvotkinja od Kembridža u zamku Balmoral 2018. godine.

Fotografija koja se našla prvi put u javnosti prikazuje princa Luja u zagrljaju kraljice, retku sliku monarha koji drži jednog od svojih 10 praunuka. Ostala deca vojvode i vojvotkinje od Kembridža, princ Džordž i princeza Šarlot, nalaze se sa obe strane monarha.

Ćerke Pitera Filipsa, Savanah i Išla, bliže su svom pradedi, a na drugom kraju sofe su deca Zare i Majkla Tindala, Lena – koju drži njena rođaka Išla – i Mia.

Na drugoj slici su princ Filip i kraljica zajedno sa princom Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton, sa dvoje dece princom Džordžom i princezom Šarlot.

Princeza Evgenija, mlađa ćerka princa Andreja i unuka princa Filipa, istakla je: “Svima nam nedostaješ. Bili smo tako dirnuti svim počastima koje su se dogodile proteklih dana”.

“Pamtiću vas po vašoj deci, vašim unucima i praunucima. Hvala vam na vašoj posvećenosti i ljubavi prema svima nama, a posebno prema baki, o kojoj ćemo se brinuti”, istakla je princeza Evgenija.

SAHRANA PRINCA FILIPA PRESEDAN U ISTORIJI: Britanska kraljevska porodica odriče se tradicije stare VEKOVIMA