NIKAKO DA GA SE OKANE: Majli Sajrus žestoko isprozivala bivšeg muža

Majli i Lijam zaljubili su se nakon što su zajedno snimili film 'Last Song'. U više su navrata raskidali i vraćali se jedno drugom, a venčali su se 2018., ali brak nije potrajao ni godinu dana...

printscreen

Vezu pjevačice Majli sajrus (27) i glumca Lijama Hemsvorta (30) obeležili su brak koji nije potrajao i buran razvod, a čini se da se Majli još uvek nije pomirila sa tim, pa se s bivšim suprugom odlučila da se ‘obračuna’ i na svom novom albumu.

Sedmi studijski materijal pevačice bi trebalo da se zove ‘She Is Miley Cyrus’, a na njemu je i nekoliko stihova koje je posvetila Lijamu.

U pesmi ‘Win Some, Lose Some’ Majli peva ‘Ne mogu ni da izbrojim koliko puta sam glumila, hvala bogu na mislima u mojoj glavi’, a u drugoj pesmi s albuma, naslovljenoj ‘WTF Do I Know’, zaključuje da je morala da ostavi bivšeg partnera  i da joj uopšte ne nedostaje. 

Majli i Lijam zaljubili su se nakon što su zajedno snimili film ‘Last Song’. U više su navrata raskidali i vraćali se jedno drugom, a venčali su se 2018., ali brak nije potrajao ni godinu dana.