To je deo sveta u kom se Hari oseća da može biti on bez ikakve pompe.

 

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa Megan Markl (36) i princ Hari (33) idu na medeni mesec u kanadsku provinciju Albertu u odmaralište Fairmont Jasper Park Lodge, piše američki TMZ.

To mesto se nalazi u nacionalnom parku Džasper i nosi naziv ‘kraljevsko odmaralište’, a prostire se na 560 kvadratnih metara.

Još se ne zna kada Megan i Hari planiraju da otputuju na medeni mesec, ali TMZ tvrdi da će se za njihovu sigurnost pobrinuti britanske i kanadske vlasti. Odmaralište su posetioci prozvali i ‘kanadskim rajem’, a posetili su ga brojni pripadnici kraljevskih porodica kao i slavni glumci. Među njima su pokojni kralj Džordž VI i njegova supruga kraljica Elizabeta, majka Elizabete II (92).

Tamo su odmarali glumci Entoni Hopkins (80) i Džon Travolta (64), kao i osnivač Microsofta Bil Gejts (62).

Ovo odmaralište poslužilo je i kao kulisa za film ‘River No Return‘ iz 1954. u kom glume Marilin Monro i Robert Mičam. 

Britanski mediji, međutim, ne pominju Kanadu i tvrde da su Megan i Hari planirali da idu u Namibiju, ali su morali to da otkažu  jer je javnost saznala detalje i to im ugrožava sigurnost. Ipak, planiraju da idu u neku afričku državu. 

To je deo sveta u kom se Hari oseća da može biti on bez ikakve pompe. Jako voli afrički kontinent – istakao je stručnjak za kraljevsku porodicu Omid Skobi u intervjuu za magazin Elle.

Dodao je da Megan i Hari žele da istraže afričke zemlje i da je siguran da će to učiniti na medenom mesecu.

The Sun kaže da novopečeni supružnici planiraju putovanje u Bocvanu i Havaje, a na kraju će malo svratiti i u Irsku.

Magazin Elle ističe da Megan i Hari imaju dobar razlog zašto kriju detalje svog puta i da su odabrali novo, tajno mesto za medeni mjesec. 

Promenili su lokaciju putovanja već nekoliko puta. Ako pre puta procure informacije o lokaciji, to ugrožava njihovu sigurnost i njihov sigurnosni tim mora da ih savetuje da menjaju planove – objasnio je Skobi.loading...