Ništa od svadbe pre Vimbldona: Đoković staje na ‘ludi kamen’ posle Gren slema na travi

Novak Đoković i Jelena Ristić reći će sudbonosno 'da' neposredno posle Vimbldona, navodi Kurir.

Nole i Jeca prirediće spektakularnu svadbu na Svetom Stefanu čim se najbolji srpski teniser svih vremena vrati iz Londona sa Grend slem koji se završava 6. jula. Iako se pojavila informacija da bi drugi reket sveta već ovog vikenda mogao da se oženi Jelenom Ristić, iz nekoliko izvora potvrđeno je da od toga nema ništa i da će ta ceremonija biti obavljena posle prestižnog turnira na londonskoj travi.

– Svadba našeg najboljeg sportiste neće biti ovog vikenda, već neposredno posle Vimbldona. Tada teniserima predstoji pauza od mesec dana i Nole je odlučio da se u tom periodu oženi. Ako bi sad pravio svadbu, ušao bi u velike probleme, pošto već početkom sledeće nedelje ide za London, gde će se spremati za turnir koji je specifičan jer se igra na travi i za takvu podlogu potreban je period prilagođavanja – rekao je izvor blizak Kuriru.

VIP gosti: Šarapova, Marej, Beker…

Spisak VIP gostiju na Noletovoj i Jeleninoj svadbi neće biti kratak. Pored njegovih intimnih prijatelja, pojaviće se velika imena iz sveta sporta i šou-biznisa. Očekuje se da se na Svetom Stefanu pojave Marija Šarapova, Endi Mari, Sara Ferguson, Ričard Brenson, Boris Beker, Marijan Vajda, Viktor Troicki, a verovatno i Janko Tipsarević, Ana Ivanović i Jelena Janković.