NIŠTA POZITIVNO: Seka Sablić uputila OŠTRE KRITIKE srpskim muzičarima, mnogi joj zameraju zbog OVIH REČI!

seka sablić
wikipedia.org

Glumica nije imala da kaže ništa pozitivno o novokomponovanoj muzici, a verujemo da su joj mnogi poznati izvođači zamerili na oštrim kritikama.

 

Seka Sablić je žestoko udarila na numere koje se najviše slušaju na ovim prostorima, a o popularnoj muzici nije imala da kaže ništa lepo.

To je jedan užas, jedan trulež, jedan haos. Ne znam šta da kažem, samo da molimo boga da mladi ljudi izvuku glave iz toga i da postanu produhovljeni, oplemenjeni, koji traže nešto više u životu, rekla je, između ostalog, za “TV Vijesti”.

Međutim, izgleda da je Seka zaboravila da je u prošlosti mnogo puta sarađivala sa novokomponovanim izvođačima, poput Seke Aleksić, sa kojom je radila na seriji “Ljubav, navika, panika” i za koju je svojevremeno imala samo reči hvale, ali i Severine Kojić, u čijem spotu za pesmu “Silikoni” je sa zadovoljstvom glumila, kao i folkerke Zorice Marković, sa kojom se pojavila u filmu “Druga Žikina dinastija”.

Zbog čega je naprasno promenila mišljenje nije poznato, ali se čini da bi čuvena glumica volela da izbriše pojedine situacije iz svoje prošlosti.