NIŠTA ROMANTIKA I LJUBAV: Ovim horoskopskim znacima, SEKS je važniji od BILO ČEGA

Zvezde znaju sve, pa i to kojim znacima zodijaka je važan samo seks.

Seksi
Pixabay.com

Ovan
Planeta vladar ovog znaka je Mars pa tako ne čudi što baš Ovnovi upadaju u ovu grupu. Mars vlada seksom, a libido jednog Ovna ne može da se izmeri. Veoma velika seksualna energija ovaj znak ponekada natera na prevaru i tajne odnose pa često imaju upravo zbog toga problema. Veliki su zavodnici i pristalice parole „više je bolje“, a seks im je potreban svakodnevno.

Škorpija
Naravno, još jedan znak kojim vlada Mars ali i Pluton i tu dobijamo definiciju ljubitelja seksa i to onog tantričkog. Kroz sam seksualni čin pokazuju ljubav, a pošto vole samo odnose gde je emocija duboka onda im je i seks isti. Pod uticajem strasti i požude, Škorpija želi svakodnevno da istraži sve vrste seksa, pa čak i onog nastranog. Retko kada varaju, a od partnera/partnerke očekuju ozbiljnu posvećenost ovoj temi.

Ribe
Ribe vole da vole, a specijalno vole seks. Pošto sami sa sobom nemaju neke specijalne granice tako u seksu pokazuju da su oslobođeni predsrasuda i u stanju su da učestvuju i u orgijama. Veliki su ljubitelji mazihističkog pristupa seksualnom činu pa uvek nađu svog sadistu koji ih vodi na ovaj ili onaj način. Potrebe za ljubavlju su im ogromne, a sa seksom ništa nije bolje.

Vodolija
Kako nisu neki ljubitelji razgovora uvek će se opredeliti pre za seks. Sami po sebi su van svih formi i normi i uvek će ići da provire tamo gde niko ne sme, specijalno kada je seks u pitanju. Puni su iznenađenja i vrlo su smeli, a kada zadive partnera/partnerku žele da prožive taj osećaj nekoliko puta. Imaju izuzetno jak libido koji kriju.

Vaga
Ovo mora da je za mnoge iznenađenje. Jeste, Vaga je veliki seksualni zavisnik, da tako kažemo. Prvo seksualni čin se odigrava u glavi jedne Vage jer se spaja sa drugom osobom na mentalnom nivou. Nema većeg afrodizijaka za jednu Vagu nego da razmenjuje intelektualne stavove, priče itd. Kada je neko privuče na ovaj način, ne prestaje da insistira na seksu i to svaki dan. Postaje opsednuta i željna raznih eksperimenata.