NISTE NI SVESNI: Pogrešni potezi na društvenim mrežama KOJI KVARE VAŠU LJUBAV

drustvene mreze
pixabay.com

Da li se dopisujete na društvenim mrežama s nekim novim poznanikom, iako iskreno volite svog dečka i ne želite da pokvarite odnos sa njim? Odavno ste u novoj vezi ali i dalje vam na "Fejsbuku" stoje slike bivšeg momka ili pesme koje ste njemu posvetili? Zaljubili ste se i lepo vam je u ljubavi, a još vam je otvoren nalog na aplikacijama za upoznavanje?

 

Ako su vaši odgovori na ova pitanja potvrdni, znači da pravite grešku za greškom. Stručnjaci kažu da ovi potezi mogu da uruše odnose i kad-tad budu okidač za raskid. Na istoj listi se nalazi još nekoliko pogrešnih poteza na društvenim mrežama:

  • Menjate status o tome da li ste u vezi ili slobodni bez znanja partnera. Ovo je veoma bitna stvar, i kada to uradite na svoju ruku, istog trenutka to će videti svi vaši prijatelji, kolege s posla, rodbina… Zato je važno da o tome prvo obavestite dečka, a ne da čuje od drugih ili sam vidi.
  • Skrivate sve slike ili informacije koje bi mogle da pokažu da imate partnera. Ukoliko nemate nijednu zajedničku sliku ili bilo kakvu informaciju o voljenoj osobi, partner će se osećati loše i misliće da ga skrivate i držite u rezervi.
  • Javno komentarišete sve što vam se događa u vezi. Ako imate neki problem rešite ga razgovorom u četiri oka, a ne prepucavanjem i postovima na društvenim mrežama.


loading...