NISU ZAKOPALE RATNE SEKIRE? Evo kako je izgledao uživo susret Sare Jo i Nevene Božović

Njih dve nisu viđene kako se pozdravljaju.

printscreen

Sara Jovanović i Nevena Božović već neko izvesno vreme nisu u dobrim odnosima, a sada su se srele na jednom događaju u Beogradu.

Međutim, one su došle u različito vreme, a Sara Jo je stigla među poslednjima.

Ipak, njih dve nisu viđene kako se pozdravljaju.

Sara je bila u srebrnoj elegantnoj haljini, dok je Nevena obukla belu kratku haljinu preko koje je imala ljubičastu bundu.

Podsetimo, godinama se priča o sukobu pevačica Sare Jo i Nevene Božović, koje su se zajedno takmičile u šou programu „Prvi glas Srbije“, a potom zajedno i nastupale u grupi „Moje 3“, a Sara je sada otkrila šta se zaista dogodilo među njima.

U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni. Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu“, rekla je Sara.

Nedavno su se dve pevačice takođe srele na festivalu u Herceg Novom, a Nevena je tada navodno otišla ranije kako ne bi srela Saru.

Roditelji su me vaspitali da se javim svim ljudima koje poznajem, za razliku od nekih“, opisala je Sara Nevenin postupak tada.