“NIŽE NISAM MOGAO PASTI”: Džoni Dep otkrio ŠOKANTNE DETALJE iz svog privatnog života! (FOTO)

Džoni, kojeg je razvod od voljene Amber i te kako povredio, dao je intervju za magazin "Rolling Stone" u kojem je potpuno otvorio srce i otkrio šokantne detalje.

Dzoni Dep
Beta

O razvodu glumca Džonija Depa i njegove mlađane supruge dugo se pisalo… Amber Herd se požalila da ju je Džoni psihički i fizički zlostavljao, a njegovo divlje ponašanje i svedočenja najbližih saradnika o načinu na koji glumac tretira sve oko sebe, potvrdila su sve o čemu je mlada glumica govorila.

Džoni, kojeg je razvod od voljene Amber i te kako povredio, dao je intervju za magazin “Rolling Stone” u kojem je potpuno otvorio srce i otkrio šokantne detalje.

Pao sam tako nisko da niže nisam mogao pasti. Sledeći korak bio je – stići ćeš negde s otvorenim očima, i otići ćeš zatvorenih očiju. Nisam mogao da podnesem svakodnevni bol – iskreno je ispričao glumac.

Kako bi se suočio s osećanjima i poradio na svom psihičkom zdravlju, počeo je da piše memoare, ali nije ih pisao trezan.

Svako jutro bih sipao votku i počeo da pišem sve dok ne bih toliko plakao da od suza više nisam mogao da vidim stranice. Pokušavao sam da shvatim šta sam uradio da sam to zaslužio. Pokušao sam da budem iskren prema svima, da pomažem svima… Istina mi je najvažnija. A sve ovo ipak se dogodilo – objasnio je slavni glumac.

Džoni je progovorio i o novcu koji je izgubio kad je njegov život krenuo pogrešnim putem:

Moj sin (16) je u školi morao da čuje kako je njegov otac izgubio sav novac, i to nije u redu. Uvreda je kad kažu da sam potrošio 30.000 dolara na vino. Potrošio sam mnogo više… – zaključio je Džoni Dep.